http://img191.imageshack.us/img191/8182/hayirlianne.jpgABD'de bir anne 12 yaşındaki sağlıklı oğlunu kanserden ölüyormuş gibi gösterip para topladı.
47 yaşındaki Carol Lynn Schnuphase, 12 yaşındaki oğlu Christopher'ı hastaymış gibi göstermek için inanılmaz şeyler yaptı. Lösemiden ölmek üzereymiş gibi göstermek için oğlunun kaşlarını ve saçlarını traş edip yemeğine ilaçlar karıştırdı. Daha sonra yerel işadamlarından ve kilise gruplarından oğlunun tedavisine yardım için 7 bin dolardan fazla para topladı.
Schnuphase'in akrabaları ve ailesi de çocuğun gerçekten kanser olduğunu sanıyorlardı. Zalim anne, Facebook sayfasına "Oğlum artık öleceğini biliyor" gibi mesajlar yazıp, yakınlarına da Christopher'ın artık hastalığa dayanamadığını söyledi.
Ancak Schnuphase'ın kız kardeşi ve diğer aile üyeleri, kadın oğlunun öldüğünü ve cenaze töreni yapmayacağını söylediğinde kuşkulandı. Roseville, Michigan'daki eve giden polis 12 yaşındaki çocuğun sağlığının yerinde olduğunu gördü. Polis birkaç ay süren oyuna alet olan çocuğun da gerçeği bilmediği, yemeklerine uyku ilacı katan annesi tarafından hasta olduğuna ikna edildiği belirtildi. Tutuklanan annenin 14 yıl hapis cezasına çarptırılabileceği belirtiliyor. Christopher ise gönüllü bir ailenin yanına verildi.
sayac Kez Okundu
DertOrtagimblogspot.com

Yeni Düşenler

Abonelik:

E-Posta Adresini Gir: