Internet Explorer 8 RC1 Final Sürüm Yayında

Gönderen Dert Ortağı 29 Ocak 2009

Kullanmak İsteyenler için ben Firefoxtan vazgeçmem şuan ama denemek isteyenler olabilir işte Microsofun sitesinin İnternet Explorer 8RC 1 hakkında ki açıklamaları

Genel Bakış

http://grok.lsu.edu/Image.aspx?imageId=5884Internet Explorer 8, kullanmaya alışık olduğunuz Web tarayıcısının en son sürümüdür ve Web'i hiç olmadığı kadar hızlı, kolay, gizli ve güvenli şekilde kullanabilmeniz için gereken tüm özelliklere sahiptir.

  • Daha hızlıdır Internet Explorer 8 yeni sayfalara ve sekmelere daha hızlı yanıt vererek hızla ve güvenilir şekilde açılmalarını sağlar. Önem verdiğiniz bilgilere daha az sayıda adımla ulaşabilirsiniz; tek bir tıklatmayla Web postanıza, sık kullandığınız haber sitelerine ya da başka çevrimiçi hizmetlere erişebilirsiniz.
  • Daha kolaydır Birçok ortak görevi gerçekleştirmek için uygulanacak adımları azaltın ve gerçek zamanlı bilgi güncelleştirmelerine erişiminizi otomatikleştirin. Tuttuğunuz takımları, haberleri ve hava durumunu tek bir tıklatmayla izleyebilirsiniz.
  • Daha Özel Web'de gezinirken gizliliğinizi ve gizli bilgilerinizi korumanıza yardımcı olur.
  • Daha Güvenli Kötü amaçlı yazılımlara karşı korunmanıza ve bu yazılımların bilgisayarınıza erişemeden durdurulmasına yardımcı olur, sahte Web sitelerinin algılanmasını kolaylaştırır


İndirmek İçin TIKLA
sayac Kez Okundu
DertOrtagimblogspot.com

0 Yorum

Yorum Gönder

Yeni Düşenler

Abonelik:

E-Posta Adresini Gir: