Snoop Dogg Müslüman Oldu

Gönderen Dert Ortağı 04 Mart 2009
Rap müziğin ünlü ismi Snoop Dogg Müslüman olduğunu açıkladı. Müziğinin yanı sıra uyuşturucu kullanması, hapis hayatı ve sıradışı hayatı ile gündemden düşmeyen Snoop, bu kararını Chicago'da yapılan İslam Ulusu Topluluğu Kurtarıcılar gününde hayranları ile paylaştı.

Batı yakasının yaramaz çocuğu Snoop Dogg, yaptığı şarkılar ile müzik listelerinin zirvesinde yer alıyor... Para içinde yüzen Snoop Dogg, aykırı hayatı ile sık sık gündeme geliyor...

Rap aleminin aykırı ve yaramaz çocuğunun Müslüman olduğuna dair daha önce de iddialar ortaya atılmıştı. Şimdiye kadar bu haberler doğrulanmamıştı. Bu kez Snoop Dogg Müslüman olduğunu hayranlarına kendisi duyurdu.

KENDİSİ İLAN ETTİ

Chicago’da gerçekleşen "İslam Ulusu Topluluğu Kurtarıcılar Günü Toplantısı"na katılan Dogg hem para bağışında bulundu hem de İslam dinine geçtiğini açıkladı.






ONU ETKİLEYEN İSİM...

Ünlü haber ajansı AP'nin haberine göre ABD'li siyahi Müslüman liderlerden 'Vaiz Farrakhan’ın konferanslarını dinlediğinde çok etkilendiğini söyleyen rapçi, Müslümanlığa onun etkisi ile geçtiğini söyledi.

Snoop Dogg, "Vaiz Farrakhan’ın bir konuşmasını dinlediğinizde kendinizi onun aynasında görüyorsunuz. Bir şeyleri düzeltmek için neler yapabileceğinizi görüyorsunuz” dedi.

Uyuşturucu kullanması ve hapis hayatı ile gündeme gelen ünlü rapçinin bakalım hayatında bundan sonra neler değişecek...
sayac Kez Okundu
DertOrtagimblogspot.com

0 Yorum

Yorum Gönder

Yeni Düşenler

Abonelik:

E-Posta Adresini Gir: