Hoşçakal Ali Sami Yen (Goodbye my love)

Gönderen Dert Ortağı 16 Temmuz 2009
Arkadaşlar çoğunuzun bildiği üzere bir Galatasaray taraftarıyım. Galatasaray sevgim inanılmaz boyutta. Malumunuz bu sezon Galatasarayımız Ali Sami Yen Stadında son senesini icra edecek. Kısmetse yeni stadımızda oynayacağız gelecek sezon maçlarımızı

Acısıyla tatlısıyla bir sürü senemiz geçti; şampiyonluklar yaşadık kaldırmadığımız kupa yaşamadığımız sevinç kalmadı nerdeyse. Rakiplerimize Dünyada Cehennem Nasıl olur çok iyi gösterdik bu stadda Avrupa maçlarından sonra Çeşitli basın organları ve futbolcular stadımız ve atmosfer hakkında şunları söylemişti

Her maçın başlangıcında tribünlerde Warchant eşliğinde atkı şov yapılır.
İtalyan futbolunun en önemli isimlerinden Paolo Maldini Galatasaray' la AC Milan forması ile karşı karşıya geldikleri maç sonrasında bana kimse bu stadyumda yirmibin kişi olduğuna inandıramaz demiştir.
Galler futbolunun en büyük temsilcilerinden Ryan Giggs' te Ali Sami Yen' de Galatasaray' a karşı oynadıkları ve "cehenneme hoş geldiniz" yazan pankartını gördüğü maçı unutamadığını, ölene kadarda unutamayacağını söylemiştir.
  • Corriara Della Sport: "Milan, Dikkat Et Orası Hala Cehennem"
  • Davids : (Juventus maçından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz"
  • Maldini : (Milan maçından sonra) : "Hiçkimse bana diyemez ki, bu Stad'da sadece 20.000 kişi vardı" diye
  • Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadığını Ali Sami Yen Stadı'nda anladık"
  • Collina :"bu cehennemi çok seviyorum" bu statta maç yönetmek istemiyorum
  • Almanlar: Hexenkessel(Cadıkazanı) , Höhle des Löwen(Aslanın Mağrası)
  • Tuttosport:"Yine Cehenneme Gidiyoruz"
  • La Gezetta:"Şeytanın Evi"
  • Basın toplantısında bir İngiliz gazeteci: "Bir İngiliz'in isteyebileceği en son şey Ali Sami Yen'de maç yapmaktır."
Ali Sami Yen en iyi atmosfere sahip 3. stat seçilmiştir. İngiliz medya kuruluşu Setanta, Galatasaray' ın stadı Ali Sami Yen' i, Avrupa'da en iyi atmosfere sahip üçüncü stat seçmiştir.
Setanta' nın internet sitesinde yayınlanan "Avrupa'nın atmosfer açısından en iyi 11 stadı" listesine Ali Sami Yen Stadı da girmiştir. Atmosfer bakımından Avrupa' nın 4., Dünyanın en iyi 13. atmosferi seçilmiştir.


Bunların hepsini biz başardık evimiz dediğimiz stadımızda ve buaradan dünya çıktı Avrupada ki yıldızlarımızın bir çoğu Turgay Şerenler, Fatih Terimler, Tanju Çolaklar Hagiler Bülentler Arifler Hakan Şükürler yüzlerce yıldız kazandırdı ismini şurda sayfaya sığdıramadığımız ve gitmeden en son sunduğu yıldızımız da Arda Turan şayet çalışırsa sürekli birde Emre Çolakımız olacak kısmetse bu sene gider ayak görevini layıki ile yapmış bir stad olarak veda edecek stadımız bize bizde stadımıza.

Bende kendi adıma bir resim yapayım istedim bu yıla ithafen Artık yeni stadımızda inşallah Dünyanın ve Türkiyenin Yüz Akı olmaya devam edecek; ve nice yıldızlar kazandırmaya, nice zaferler kazanmaya ve yurt içi ve yurt dışı rakiplerimize nice cehennemler yaşatmaya yeni stadımızda devam edeceğiz


Resmin Adı Hoşçakal Ali Sami Yen'im (Goodbye My Love)
http://img188.imageshack.us/img188/6041/goodbyemylovet.jpg

Dert Ortağı
sayac Kez Okundu
DertOrtagimblogspot.com

0 Yorum

Yorum Gönder

Yeni Düşenler

Abonelik:

E-Posta Adresini Gir: