En Yeni Symbian Hack Yöntemi

Gönderen Dert Ortağı 01 Ağustos 2009
Symbian'ın en güncel sürümü olan OS9 serisi işletim sistemine sahip mobil cihazlarda, cihazı korumaya yönelik alınan güvenlik önlemleri, cihazınıza kurmak istediğiniz her uygulamada sertifika sorunu ile mücadele etmek zorunda kalmanıza sebep oluyor.
Bu sorunun kökten çözümü ise Symbian'ı hacklemek. Her ne kadar kelime manası ile yapılan iş örtüşmüyor olsa da Symbian'daki hack işlemi, sistemde tüm her yerde tam manasıyla yetkin olmak olarak açıklanabilir.
HelloOX2 isimli yeni uygulama, tüm hack adımlarını tek tıklamayla otomatik olarak gerçekleştiriyor. Önceki HelloOX2 adımından farklı olarak en yeni Symbian'lı cihazlarla da sorunsuz çalışan uygulama, en yeni firmware sürümleriyle de uyumlu.
Buradaki resmi sitesinden küçük bir bağış karşılığında signed (sertifikalandırılmış) olarak indirebileceğiniz uygulama, unsigned (sertifikalandırılmamış) olarak da ücretsiz indirilebiliyor.


Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net
sayac Kez Okundu
DertOrtagimblogspot.com

En Yeni Symbian Hack Yöntemi Adlı yazımıza 1 Yorum yapıldı

  1. Adsız Dediki:
  2. Are you getting rid of wrinkles then try this Anti-Wrinkle cream that contains powerful peptides which increase production of collagen and also help in eliminating your wrinkles, fine lines and aging makes. This gives you promising results and makes your skin young and radiant.
    To know more click here.....Wrinkle Cream

     

Yorum Gönder

Yeni Düşenler

Abonelik:

E-Posta Adresini Gir: