Dünyanın En İlginç Tecavüzleri

Gönderen Dert Ortağı 22 Ağustos 2010
Emin olun bu yazıyı okuduktan sonra karın kaslarınızda bir ağrı hissedeceksiniz.

Fantezi hastanede bitti!
 
http://img682.imageshack.us/img682/5557/xraysse6.jpgTarsus'ta 37 yaşındaki adamın cinsel fantezi uğruna eşi tarafından makatına sokulan soda şişesi hastanede operasyonla çıkarıldı. Hastanede tedavi altına alınan M.B.'ye arkadaşları tarafından çiçek gönderildiği öğrenildi.

M.B. (37) isimli şahıs, akşam saatlerinde evde karısı A.B. (32) ile cinsel birlikteliği sırasında, balkonda duran boş soda şişesini getirmesini ve makatına sokmasını istedi. Bu isteği yerine getiren A.B. 16 cm.'lik soda şişesini M.B.'nin makatına soktu. Daha sonra makatta sıkışan soda şişesi çıkarılamadı. Fenalaşan M.B., eşi tarafından Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan M.B., Tarsus Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan incelemede soda şişesinin içerde oldukça ilerlediği ve operasyonla çıkarılabileceği anlaşıldı. Operasyona alınan M.B., yapılan operasyonla soda şişesinden kurtuldu. Hastane yetkililerinin olayı emniyet güçlerine bildirmesi sonarsında yapılan araştırmada olayın cinsel fantezi olduğu belirlendi. Hastanede tedavi altına alınan M.B.'ye arkadaşları tarafından çiçek gönderildiği öğrenildi.


Makatına soda şişesi soktu

http://img814.imageshack.us/img814/5816/soda.jpgBöyle intihar görülmedi... Makatında şişeyle kıvranır halde bulundu!
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 61 yaşında bir kişinin bir soda şişesine oturarak intihara kalkıştığı iddia edildi. Fıkra gibi olay, Subaşı Mahallesi Narlı sokakta yaşandı. İddiaya göre 61 yaşındaki K.Y sebebi henüz belirlenemeyen nedenden dolayı evinde bulunan maden suyu şişesinin üzerine oturarak canına kıymak istedi. Bu şekilde dakikalarca bekleyen ve daha sonra evde acılar içinde kıvranırken bulunan K.Y., eşi tarafından getirildiği Turgutlu Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından hemen ameliyata alındı.

Taburcu Edildi
61 yaşındaki K.Y.'nin makatından giren şişe, cerrahi müdahale sonucunda çıkarıldı. Turgutlu Devlet Hastanesi'nde bir süre gözlem altında tutulan K.Y'nin eşine, ölmek için böyle bir yönteme başvurduğunu söylediği ileri sürüldü.

Daha sonra tıbbi müdahalesi tamamlanan K.Y, taburcu edildi. Polis ekipleri ise olayla ilgili başlattığı soruşturmayı sürdürdü.



Damacanaya tecavüz etti

http://img243.imageshack.us/img243/1362/damacana.jpg
27 yaşındaki su dağıtıcısı, asansörde damacanaya tecavüz ederken kameraya yakalandı. Mahkemeye sevkedilen tecavüzcü genç, tutuksuz yargılanacak

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde “Bu kadarına da pes artık” dedirten bir olay yaşandı. İlçedeki bir sitenin yönetimi, sitenin güvenlik kameralarında ve bilgisayar sisteminde arıza olunca durumu sistemi kuran firmaya bildirdi. Bilgisayar kayıtları incelendi Firma yöneticileri, arızayı gidermek için bilgisayarlı sistemi ve güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Arızayı belirlemeye çalışan firma, kısa süren çalışma sonunda duyanları şaşkına çeviren bambaşka bir olayı gün yüzüne çıkardı. Bilgisayar firması yetkilileri, sitenin 10’ar katlı bloklarından birinin asansöründe, binaya su getiren firmada çalışan 27 yaşındaki su dağıtıcısı Naci K.’nin yaklaşık 1 dakika boyunca boş damacanayla mastürbasyon yaptığını gördü. Bilgisayar teknikerleri, kayıtları daha da dikkatle incelediklerinde aynı kişinin aynı gün içinde iki kez su getirdiğini; boş damacanayla mastürbasyon yaptığını tespit etti. Firma yetkilileri, durumu hemen site yönetimine bildirdi. Site yönetimi durumu örtbas etmeye çalışsa da site sakinlerinden inşaat teknikeri T.K. güvenlik kamerası görüntüleriyle karakola başvurdu. Antık musluktan içiyorlar Yaşanan olayı seyrettiğinden beri şehir şebekesinden su içtiğini söyleyen T.K. Naci K.’den şikayetçi oldu. İşten çıkarılan Naci K., tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. Sitenin duvarlarına ise, Naci K.’nin çalıştığı firmadan “Bazı nedenlerle” su alınmaması için uyarı yazıları asıldı.

Elektrik süpürgesine tecavüz http://img836.imageshack.us/img836/8773/12589519.jpgHizmetli hastanede elektrik süpürgesine tecavüz ederken basıldı.
İngiltere'de “Great Ormond Street Children’s Hospital” isimli çocuk hastanesinde adı açıklanmayan Polonya asıllı bir hizmetli, elektrikli süpürgeye tecavüz ederken basıldı.
Duyanları hem güldüren hem de şoke eden olay, çalışanın temizlik odasında çırılçıplak bir vaziyette elektrikli süpürgeyle yakalanmasıyla ortaya çıktı.
Odanın ortasında dizlerinin üzerine çökmüş bir şekilde süpürgeyle ilişkiye girmeye çalışırken etrafı kontrol etmekte olan bir güvenlik görevlisine yakalanan sapığın işine son verildi.
Sapık, savunmasında iç çamaşırlarını kurutmaya çalıştığını iddia etti ancak inandırıcı bulunmadı.

Penisini banka sıkıştırdı!

http://img827.imageshack.us/img827/6745/ahsapbankcam2.jpgBanka tecavüz etmeye kalkarken penisini banka sıkıştırdı. Bakın olay nerede oldu?

Hong Kong’da parktaki banka tecavüz eden Le Xing (41) penisini sıkıştırdı. Adam 4 saatte kurtarıldı.
Çevredekilerden yardım isteyen Xing için ilk önce doktorlar geldi. Penisinden kan alarak küçülmesini sağlamaya çalışan doktorlar, başarılı olamayınca itfaiye çağırıldı. Ekipler 4 saatlik operasyonla demir makasla bankı kesti. Doktorlar “1 saat daha geç kalınsaydı, penisi kesecektik” dedi.




BU DA HABERİN VİDEOSU 


1000 araçla seks yaptım 
 

http://img837.imageshack.us/img837/7342/edwardsmith.jpg"Belki çizginin dışındayım ama dayanamıyorum. Bir kez de helikopterle seviştim." Vanilya isimli Volkswagen Beetle marka arabasını sevgilisi sanan ABD’li Edward Smith (57), şimdiye kadar 1000 otomobille seviştiğini itiraf etti.
Kendisine ‘hasta ruhlu’ diyenleri dikkate almayan Edward, “Otomobilimin güzelliği karşısında yaşadığım duygular, tamamen aşk. Belki çizginin biraz dışındayım ancak Ateş Böceği (Herbie) ya da Kara Şimşek (Knight Rider) gördüğümde dayanamıyorum. Bir kez de helikopterle seviştim” dedi.







Bisiklete tecavüz ederken yakalandı!


http://img801.imageshack.us/img801/664/robertstewart.jpgKaldığı bir pansiyon odasında bisiklete tecavüz etmeye çalışırken yakalanan adam, 3 yıl boyunca gözaltında tutulacak
İskoçya’da kaldığı bir pansiyon odasında bisiklete tecavüz etmeye çalışırken yakalanan Robert Stewart (51), 3 yıl boyunca gözaltında tutulmak şartıyla salıverildi. Bekar ve işsiz olan Stewart’ın, alkol bağımlılığı nedeniyle sorunlar yaşadığı ortaya çıktı. Sıkı takip edilecek olan sapık, benzer bir suç işlemesi halinde hapse atılacak. Mahkemede hazır bulunan Şerif Colin Miller, “40 yıldır kanun adamıyım. İnsanoğlunun yapabileceği her türlü sapkınlığına tanık oldum. Ama böylesini ilk kez gördüm” dedi.





Vitrin mankeniyle sevişti
  http://img816.imageshack.us/img816/2945/vitrinmankeni.jpg Antalya'da bir giyim mağazasına girip saklanan 30 yaşındaki A.B, personel mağazayı kapatıp gittikten sonra 3 cansız mankenle sevişti. Göğüs uçlarını ısıran ve mastürbasyon yapan A.B, uyuyup kalınca sabah mağazayı açan personel tarafından polise teslim edildi.
Lara bölgesindeki bir alışveriş merkezindeki giyim mağazasına dün akşam saatlerinde müşteri gibi giren A.B, mağazadaki soyunma kabinlerinden birine saklandı. Mağaza çalışanları saat 22.00 sıralarında işyerini kapatarak evlerine gitti. A.B, alışveriş merkezinin bütün ışıkları kapatıldıktan sonra vitrindeki 3 cansız kadın mankeni soydu. Kıyafetleri mağaza içerisine fırlatan genç, meme uçlarını ve bacak aralarını ısırdı. 3 cansız mankene zarar veren ve biriyle de mastürbasyon yapan A.B, uyuyup kaldı.
Sabah mağazayı açan işyeri çalışanları, soyulmuş haldeki 3 cansız kadın mankenin ortasında yatan A.B'yi buldu. Polise haber veren mağaza çalışanları, mankenlere yapılanları görünce dehşete kapıldı. Polis A.B'yi  ifadesini almak üzere Demircikara Polis Merkezi'ne götürdü.
Gögüs uçları ve bacak aralarında diş izleri bulunan ve üzerinde meni kalıntıları olan bir cansız manken Antalya Emniyeti Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri tarafından alıkonuldu. Şube müdürlüğüne götürülen cansız mankenin üzerinde inceleme yapılacağı belirtildi.
Gözaltına alınan A.B ise ise sorgusunun ardından işyerine izinsiz girmek ve mala zarar vermek suçlarından adliyeye sevk edildi.
1 TL KEFALETLE SERBEST
Antalya'daki bir mağazada 3 cansız mankenle sevişirken aralarında uyuyup kalan A.B, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan işsiz A.B, 1 YTL kefaletle serbest bırakıldı.


Böyle tecavüz görülmedi


Böyle tecavüz olayı ne görüldü, ne de duyuldu. 'Yok artık!' dedirtecek cinsten bir olay..
http://img825.imageshack.us/img825/4323/98766690.jpgABD'nin Iowa Eyaleti'nde bir sapık, mavi gecelik giydirdiği bir koyunla cinsel ilişkide bulundu.Robert Brodesson adındaki sapık, Waterloo'da bir yüksekokula ait çiftlikte yakalandı. Koyun iplerle bağlanmış bir durumda bulunurken, yanında da bir de mavi bayan geceliği ele geçirildi. Polis tarafından yapılan testler sonucu, koyunun tecavüze uğradığını ortaya çıktı. Broderson, öğrenciler tarafından yakalandı ve güvenlik güçlerine teslim edildi. Bir emniyet görevlisi, ''23 yıldır polisim, böyle bir şeye hayatımda ilk kez tanık oluyorum. Köpekleri duymuştum, ama mavi gecelikli koyunu asla'' diye konuştu. Robert Broderson, 75 bin dolar kefalet ödedikten sonra serbest bırakıldı.
EN FAZLA 2 YIL
ABD'deki 24 eyalette hayvanlarla seks yasalara aykırı. Ancak Iowa bunlardan biri değil. Bu nedenle Broderson, ''hayvana kötü davranmak''tan suçlandı ve en fazla iki yıl hapis cezasına çarptırılabilecek. 24 eyaletten 5'inde hayvanlarla seks ''ağır'' suç kabul ediliyor. 19 eyalette ise ''hafif'' suçlardan sayılıyor.
KÖPEKLER VE ATLAR ÖNDE GELEN HEDEFLER
Hayvan haklarını savunan ''Humane Society'' (HS) adlı kuruluşun yetkilileri, hayvanların cinsel sömürüsünün ABD'de ''ciddi bir sorun'' olduğunu belirttiler. Bir HS görevlisi, ''Hayvanlar başlarına gelenleri polise rapor edebilme kapasitesine sahip değil. Köpekler ve atlar, cinsel sömürünün önde gelen hedefleri'' dedi.

Ata tecavüze üç yıl hapis 
 

http://img185.imageshack.us/img185/9193/attecavuz.jpgABD’nin Güney Carolina eyaletinde bir kişi atla cinsel ilişkiye girdiği için üç yıl hapse mahkum edildi.
Rodell Vereen (50) isimli kişi Çarşamba günü Horry County ilçesi mahkemesinde görülen davada suçunu kabul etti. Bu olay Vereen’in iki yıl içindeki ikinci vukuatı oldu.
“Yaptıklarımdan dolayı çok üzgünüm. Böyle olsun istemezdim. Her şey benim hatam. Kendime yaptığım şeyden dolayı üzgünüm” diyen Vereen atın sahibi Barbara Kenley’den de özür diledi.
Vereen, Temmuz ayında Kenley tarafından bir ahıra girerken yakalanmıştı. Kenley bir haftadan uzun süredir ahırı video kameralarla takip etmekteydi.
Vereen’in 21 yaşındaki Sugar isimli atı istismarını kaydeden Kenley atının tuhaf davranışlarından ve sürekli olarak enfeksiyon kapmasından şüphelendiğini belirtti.
Kenley, Vereen’i daha önce 2007 yılında atı istismar ettikten sonra uyuyakaldığı ahırda yakalamıştı. Vereen o zaman da suçlu olduğunu kabul etmiş ancak şartlı tahliyeyle salıverilmiş ve cinsel suçlu olarak kayıtlara geçmişti.
Mahkeme ayrıca tutuklunun bir daha asla ahırların yakınına gidemeyeceği yönünde karar verdi.


Kurbanlık koyuna tecavüz
  http://img843.imageshack.us/img843/9404/kurbanlik.jpgCezayir’deki petrol istasyonunda çalışan iki İngiliz, Kurban Bayramı için alınan üç koyuna tecavüz ederken yakalandı
Cezayir’de bir petrol istasyonunda çalışan ismi açıklanmayan iki İngiliz pompacı, Kurban Bayramı için kesilmek üzere satın alınan koyunlara tecavüz ederken yakalandı. Olayı anlatan Hasi Mesut şehrindeki Amerikan petrol şirketi Schlumberger benzin istasyonu şefi, “30 çalışanımız Kurban Bayramı için 3 koyun aldı. Bayrama kadar istasyonun arka kısmındaki bahçede beslemeye karar verdik. Koyunları bağladık ve işimizin başına döndük. Meğerse iki sapık İngiliz çalışanımız, koyunları gizlice ambara götürmüş. Orada başlamışlar -anlatmaya utanıyorum ama- tecavüz etmeye... Restoran görevlileri ve korumalar, sesi duyunca ambarı basmış ve ikisini yaka-paça müdürün odasına götürmüş. Sonra da ikisini kovduk” dedi. Talihsiz koyunların daha sonra kesilip kesilmedikleri ise açıklanmadı.

sayac Kez Okundu
DertOrtagimblogspot.com

42 Yorum

  1. Adsız Dediki:
  2. sodadan nefret ettim

     
  3. Adsız Dediki:
  4. Heya! I understand this is somewhat off-topic
    however I had to ask. Does running a well-established blog such as yours require a lot of
    work? I am brand new to running a blog however I do write in my journal everyday.
    I'd like to start a blog so I can share my experience and feelings online. Please let me know if you have any ideas or tips for brand new aspiring blog owners. Thankyou!
    Also visit my web page ; Daily XXX Video Fix of teen porn with naked girls sex movies

     
  5. Adsız Dediki:
  6. Hey there! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my iphone 4. I'm trying to find a
    theme or plugin that might be able to resolve this problem.
    If you have any suggestions, please share. Thank you!
    My website > daily kibble porn puppy site updated

     
  7. Adsız Dediki:
  8. Valuable information. Fortunate me I discovered your site unintentionally,
    and I'm stunned why this coincidence did not took place in advance! I bookmarked it.
    Here is my web-site - bhgalleries.com

     
  9. Adsız Dediki:
  10. Howdy! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone 4. I'm trying to find a template or plugin that might
    be able to fix this problem. If you have any suggestions, please share.

    Thank you!
    Feel free to surf my blog post :: Teen Booty & pussy CamDance

     
  11. Adsız Dediki:
  12. This piece of writing is in fact a good one it helps new internet visitors, who are wishing for blogging.
    Take a look at my web site ; teenporn

     
  13. Adsız Dediki:
  14. What's up every one, here every one is sharing these kinds of familiarity, thus it's
    nice to read this weblog, and I used to visit this webpage all the time.
    Feel free to visit my website : teen girls fucking

     
  15. Adsız Dediki:
  16. Hey there I am so happy I found your blog page, I really
    found you by accident, while I was searching on Digg for something else, Regardless I am here now and
    would just like to say thanks for a incredible post and
    a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t
    have time to read it all at the minute but I have book-marked it
    and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to
    read more, Please do keep up the excellent jo.
    Feel free to visit my site ... Danielle FTV

     
  17. Adsız Dediki:
  18. My fаmіly memberѕ every time say thаt
    I am wasting my time heгe at wеb, however I
    knοw I am getting knowledge everyԁay by readіng thes pleаsant artiсles or revіews.


    Heге is mу web pаge; tantric massage London
    Feel free to visit my homepage visit this website to book tantric massage in london

     
  19. Adsız Dediki:
  20. Can you tell us more about this? I'd want to find out more details.
    Here is my website :: hookah in Orlando

     
  21. Adsız Dediki:
  22. Malaysia & Singapore & brunei best on-line blogshop for wholesale &
    supply korean add-ons, earrings, earstuds, necklace, rings, bracelet, hair & trinket accessories.
    Deal 35 % wholesale markdown. Ship Worldwide
    My website :: iTunes music advertising

     
  23. Adsız Dediki:
  24. Hey there, You have done a fantastic job. I will certainly digg it and personally suggest to my friends.
    I am sure they'll be benefited from this website.
    Here is my webpage - bodybuilding

     
  25. Adsız Dediki:
  26. Hi there, always i used to check blog posts here early in the break of
    day, for the reason that i love to learn more and more.
    Also visit my page : click the following document

     
  27. Adsız Dediki:
  28. Hello, i read your blog occasionally and i own a similar one and i
    was just curious if you get a lot of spam responses? If so how
    do you stop it, any plugin or anything you can recommend?

    I get so much lately it's driving me crazy so any assistance is very much appreciated.
    my page: Trick Photography and Special Effects

     
  29. Adsız Dediki:
  30. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account
    it. Look advanced to more added agreeable from you!
    By the way, how could we communicate?
    My weblog ; click through the up coming webpage

     
  31. Adsız Dediki:
  32. Heya i'm for the first time here. I came across this board and I in finding It really helpful & it helped me out a lot. I'm hoping to provide
    something back and aid others such as you helped me.



    My blog post: domain names for sale
    My web site :: domain names for sale

     
  33. Adsız Dediki:
  34. Hey! I know this is kind of off topic but I was wondering
    if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form?

    I'm using the same blog platform as yours and I'm
    having problems finding one? Thanks a lot!



    my blog post :: fingerprint building in thailand
    My website - random rants

     
  35. Adsız Dediki:
  36. I'm impressed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that's both
    equally educative and amusing, and let me tell you, you've hit the nail on the head. The issue is something too few people are speaking intelligently about. I'm
    very happy that I found this during my hunt for something concerning this.


    Feel free to surf to my blog post ... ironmaster adjustable dumbbells

     
  37. Adsız Dediki:
  38. I'm gone to convey my little brother, that he should also visit this web site on regular basis to obtain updated from newest gossip.

    Look at my blog - Spazio-kovan

     
  39. Adsız Dediki:
  40. Hello everybody, here every person is sharing these familiarity, therefore it's nice to read this weblog, and I used to pay a visit this webpage daily.

    my blog post: free movie torrents

     
  41. Adsız Dediki:
  42. In fact no matter if someone doesn't be aware of after that its up to other people that they will help, so here it takes place.

    Also visit my page: HCG Diet

     
  43. Adsız Dediki:
  44. Excellent items from you, man. I've bear in mind your stuff previous to and you are just extremely wonderful. I actually like what you've acquired here, certainly like what you are stating and the way in which in which you say it.
    You make it entertaining and you continue to care for to keep it wise.
    I can't wait to read much more from you. This is actually a terrific website.

    Look at my web page reklamy lubin

     
  45. Adsız Dediki:
  46. It's so small so you can bring it when you travel around. Blip - TV: Distributes 48,000 independently-produced Web shows. This is useful if your TV is connected to an audio system, as you can browse your i - Pod library and select songs wirelessly from the handheld device.

    my blog roku box

     
  47. Adsız Dediki:
  48. The Canon refurbished cameras are able to provide this
    quality and reliability because they have been checked, repaired and
    serviced by their manufacturers. On the other hand when you add a vertical grip and
    a second battery to selected camera design the cameras all of a sudden complete speedier.
    Well Canon, hate to say it, but most amateurs don't like to haul around an external flash unit.

    Here is my blog ... canon 6d review

     
  49. Adsız Dediki:
  50. Many homes have fireplaces for both warmth and decor.
    Fadell has worked with Steve Jobs for several years
    and architected Apple's i - Pod and the first few versions of the i - Phone, some of the most successful consumer electronics products in our time. To save energy, the aim was for residents to program their schedules for regulating home temperatures, which proved to be complex and not popular in use.

    Check out my weblog - nest thermostat

     
  51. Adsız Dediki:
  52. Samsung mobiles in India have captured the entire mobile
    market by releasing stunning handsets. Samsung is indeed implementing some great tactics to come up in this
    tough competitive phone markets. The i - Phone's retina display is stunning: its ultra-thin, feather-light design and world class build quality are unequalled, and its excellent camera and software upgrade to i - OS 6 make the i - Phone 5 a top pick for 2012.

    Also visit my web-site; samsung galaxy note

     
  53. Adsız Dediki:
  54. You ought to take part in a contest for one of the most useful
    sites online. I am going to recommend this web site!


    my page :: http://www.xxxvideofix.com/video/145369/exxxtrasmall-petite-tattooed-teen-rissa-maxxx-rides-cock.html

     
  55. Adsız Dediki:
  56. This website was... how do I say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me.
    Thanks!

    Also visit my web blog :: zorporno.com

     
  57. Adsız Dediki:
  58. It operates in conjunction with your i - Tunes account, or you can have a number of other connections, based upon what you want to view.
    This software can convert DVD to various video formats such as MPEG-4, AVI, WMV,
    FLV, 3GP, VOB, etc. In this day and age it is impossible to stay on top
    of all the latest pieces of technology.

    Look at my site - apple tv review

     
  59. Adsız Dediki:
  60. However, there is high internet access on the phone and
    there are all possibilities of a virus attack on
    the phone. The Galaxy S has a great 5 MP camera with a resolution
    of 2592 x 1944 pixels. Then it was dragged by a string and the results are
    there in front of you.

    my homepage: samsung galaxy s4

     
  61. Adsız Dediki:
  62. That being said, it can be seen that Apple and Samsung
    continue to grab market share from other OEMs.
    When it comes to connectivity, the T-Mobile G1 packs a real punch.
    You can convert more than hundred different types of currencies and will be able to keep
    up with the currency rate changes.

    My page :: samsung galaxy s4

     
  63. Adsız Dediki:
  64. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great.

    I don't know who you are but certainly you're going
    to a famous blogger if you aren't already ;) Cheers!

    Here is my web site :: http://Www.jnmassage.info/

     
  65. Adsız Dediki:
  66. Hmm it appears like your website ate my first
    comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I had written and say, I'm thoroughly enjoying
    your blog. I as well am an aspiring blog writer but I'm still new to the whole thing. Do you have any helpful hints for newbie blog writers? I'd definitely appreciate it.


    Here is my web-site ... http://www.babesflick.com

     
  67. Adsız Dediki:
  68. Hi, i think that i saw you visited my website so i came to “return the favor”.
    I'm trying to find things to enhance my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

    Here is my web blog; Teen Porn

     
  69. Adsız Dediki:
  70. Wonderful goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you're just extremely wonderful.
    I actually like what you've acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it wise. I can't wait to read much
    more from you. This is actually a terrific website.

    Feel free to surf to my website :: http://www.cfnmfever.net/embed/18

     
  71. Adsız Dediki:
  72. It's awesome in favor of me to have a website, which is good for my know-how. thanks admin

    Feel free to visit my web-site :: www.onhiddencam.info

     
  73. Adsız Dediki:
  74. Hmm it looks like your website ate my first
    comment (it was super long) so I guess I'll just sum it up what I had written and say, I'm
    thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I'm still new to everything. Do you have any helpful hints for inexperienced blog writers? I'd definitely appreciate it.


    Take a look at my web page; cfnmfever.net

     
  75. Adsız Dediki:
  76. Good way of explaining, and fastidious post to get data about my
    presentation subject, which i am going to convey
    in college.

    Look into my web site :: http://www.xxxvideofix.com - http://www.tubexpron.com/user/227/SolomonPi -

     
  77. Adsız Dediki:
  78. Just desire to say your article is as astounding.
    The clearness in your post is just great and i could assume you're an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

    Feel free to surf to my weblog: special compilation

     
  79. Adsız Dediki:
  80. For newest news you have to visit world-wide-web and on web I found this site as a best web page for
    hottest updates.

    Here is my homepage ... only the best review

     
  81. Adsız Dediki:
  82. If some one needs to be updated with most recent technologies after that he must be pay a
    visit this site and be up to date all the time.

    Feel free to visit my webpage - find hot asian clip videos

     
  83. Unknown Dediki:
  84. 20151026xiaodaige
    michael kors factory store
    vans shoes
    ralph lauren outlet
    ugg outlet
    true religion jeans
    ugg boots
    michael kors handbags
    nike air max uk
    san francisco 49ers
    chanel handbags outlet
    san antonio spurs
    tiffany outlet
    air max shoes
    wellensteyn outlet
    michael kors outlet
    hermes outlet
    michael kors outlet
    nfl jersey wholesale
    chanel outlet
    lacoste shirts
    belstaff outlet
    air jordan 11
    tory burch outlet online
    michael kors outlet online
    oakley sunglasses
    the north face outlet
    chicago bears
    ugg boots sale
    air max 90
    moncler outlet store
    canada goose outelt
    oakland raiders
    cheap uggs
    cheap football shirts
    cheap nba jerseys
    abercrombie and fitch

     

Yorum Gönder

Yeni Düşenler

Abonelik:

E-Posta Adresini Gir: