Alpaslan Dikmen'i anıyoruz

Gönderen Dert Ortağı 27 Eylül 2009

Alpaslan Dikmen'i anıyoruz

Alpaslan Dikmen'i anıyoruz



Geçtiğimiz yıl trafik kazasında kaybettiğimiz, Galatasaray tribünlerinin taraftar grubu ultrAslan'ın Genel Koordinatörü Alpaslan Dikmen, vefatının 1. yıldönümünde Pazar günü anılıyor.

 
Geçtiğimiz yıl trafik kazasında kaybettiğimiz, Galatasaray tribünlerinin taraftar grubu ultrAslan'ın Genel Koordinatörü Alpaslan Dikmen,  vefatının 1. yıldönümünde Pazar günü anılıyor. Pazar günü oynanacak Eskişehirspor maçı öncesinde kabrinde bir anma töreni düzenlenecek. Anma törenine katılmak isteyenler için yarın saat 12:00'de İncirli ve Mecidiyeköy'den ücretsiz otobüsler kaldırılacak.

Bu arada hazırlıkları uzun süredir devam etmekte olan “Alpaslan'a Mektuplar” kitabı da, Alpaslan Dikmen'i kaybedişimizin 1. yıldönümünde yayınlandı. Tüm satış gelirleri Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na bırakılan kitap, Alpaslan'ın aile çevresi, yakın arkadaşları ve ünlü Galatasaray simalarının, yöneticilerinin  Alpaslan Dikmen'e yazdığı mektuplardan oluşuyor. Mahir Şanlı tarafından yayına hazırlanan, kapak tasarımını eşi Ebru Dikmen'in hazırladığı kitap “Ali Sami Yen, Fahriye Yen, Metin Oktay, Karıncaezmez Şevki ve Galatasaray'a sevgi ve emek veren tüm kaybettiklerimizin Ruhlarına” ithaf edildi.
Konu ile İlgili Galatasary'ın resmi Sitesi de Bu resmi ve haberi yayınladı


Kaynak: WEBASLAN.COM
sayac Kez Okundu
DertOrtagimblogspot.com

0 Yorum

Yorum Gönder

Yeni Düşenler

Abonelik:

E-Posta Adresini Gir: