Gizli Yeraltı İnsanları Kayıp Vegas (Lost Vegas)

Gönderen Dert Ortağı 27 Eylül 2009
Hayaller ülkesi Amerika, yeraltında fareler gibi yaşayan insanları konuşuyor. Onlar yüzlerce kişinin dahil olduğu bir gizli bir yeraltı topluluğunun parçası. Yetkililer yer altında yaşanların yaklaşık 700 kişiyi bulduğunu düşünüyor.

KANALİZASYON EVLERİ OLMUŞ
The Sun içlerinden bir çiftle söyleşi yapmayı başardı. Steve ve Kathryn Las Vegas'ta diğer arkadaşlarıyla birlikte şehrin yeraltı sel tahliye kanallarında yaşıyor. Onların 'evleri' Vegas'ın ünlü striptiz klüplerinin tam altında. Eksizsiz bir mutfakları, mobilyalı bir oturma alanları ve çift yataklı bir yatakodaları bile var... Tabii eşyaları nemli zeminden korumak için küfeler içinde saklamak zorundalar.
MAKİNEDE UNUTULAN PARALARLA YAŞIYORLAR
Steven kanalizasyonda yaşamaya bundan iki yıl önce eroin yüzünden işini kaybedince başlamış. Çift, kumarhanelerde çalışarak para kazanmak yerine de içecek ve yiyecek makinalarında, kumar makinalarında sarhoş müşteriler tarafından unutulmuş paraları, düşürülmüş bozuklukları toplayarak hayatlarını sürdürüyorlar. "Bir keresinde bir makineden 997 dolar bulmuştum. Birkaç kez de 500 dolara yakın para buldum ama normal olarak gecede 20 dolar para buluruz"
HİÇ HASTALANMAMIŞLAR
Hallerinden çok memnun olan çift, bulaşıcı hastalıklar, çok zehirli örümcekler ve sel gibi tehlikeleri gözardı edip, tahliye kanallarında yaşayıp, çöplerle besleniyorlar ancak bugüne kadar hiç hastalanmamışlar.

ONLARIN ÇÖPÜ BİZİM ALTINIMIZ

Steve, evleriyle ilgili olarak "Birilerinin çöpe attığı eşyalar başkalarının altını olur. Genelde geceleri çıkıp eşya topluyoruz böylece kimse bizi görmüyor. Sonuçta bu biraz utanç verici bir durum. Bunu da kabul ediyoruz" dedi.
HER ŞEYİM YANIMDA, ÖLDÜRÜLEN OĞLUMUN FOTOĞRAFI BİLE
Kanalizasyonda yaşayan diğer çiftse Amy ve JR... Onlar Kaliforniya'da aileleriyle birlikte yaşarken Las Vegas'a iş bulmaya gelmişler. Casino'da yeraltında yaşayanlarlar karşılaşmış ve onlar da bu gizli topluluğa katılmışlar. Amy "her şeyim yanımda" diyor. "Kitaplarım, müzik CD'lerim ve 11 yıl önce, 4 yaşındayken öldürülen oğlum Brady'nin resmi"






Steve ve Kathryn


Steve ve Kathryn'in her şeyleri var. Ama onları nemden korumak biraz zor...


Kanalizasyona böyle giriliyor


Amy ve JR Las Vegas'a iş bulmaya geldiler. Gizli topluluğa katıldılar.


topluluk Las Vegas'ta yukarıdaki bu parlak hayatın tam altında yaşıyor!

Buda ABC Kanalının VİDEOSU


sayac Kez Okundu
DertOrtagimblogspot.com

0 Yorum

Yorum Gönder

Yeni Düşenler

Abonelik:

E-Posta Adresini Gir: