Chipmaster Birol, Taktır Chipi Mutlu Ol!

Gönderen Dert Ortağı 19 Temmuz 2010
http://img844.imageshack.us/img844/7584/master.jpgDoğubank piyasasında Chipmaster Birol adıyla ün salan Birol Evcit geliştirdiği bir çip ile önemli bir buluşa imza attı.

Birol Evcit’in cep telefonunun içine yerleştirdiği bu çip, ev telefonu tarifesi üzerinden konuşturuyor ve iletişimde %70'lere varan tasarruf sağlıyor.

Son dönemde cep telefonu operatörlerinin her yöne oldukça indirimli kampanyalar sunmasına rağmen, bir türlü cebimizi rahatlatacak uygun bir tarifenin olmadığını belirten Chipmaster Birol, bu konuda bir şeyler yapmak ihtiyacı hissettiğini ve yaklaşık 1 yıldır da çalışmalarını yoğunlaştırdığını açıkladı. En nihayetinde başarılı bir ürün ortaya çıkardığını söylemekten çekinmeyen Evcit, bu çip ile herkesi tasarruflu olmaya, ceplerindeki paranın kıymetini bilmeye çağırıyor.

Bir de sloganı var: Chipmaster Birol, Taktır Chipi Mutlu Ol!

Çocukluğundan beri elektrik-elektronik konularına meraklı olan Evcit, özellikle oyun konsollarına taktığı çiplerle bu piyasada haklı bir ün kazanmış nev-i şahsına münhasır bir kişi. Yeni çıkan oyun konsollarının ekstra güvenlik önlemlerine rağmen, başarılı operasyonlar gerçekleştiren Chipmaster Birol ve ekibi artık kamuoyunun genel problemlerine çözüm bularak daha geniş tabanlı projelere imza atmak istediklerini söylediler. Kendisine ait kişisel sitesinde son buluşu ile ilgili detaylı bilgileri, kendisinin bilinmeyen yönlerini ve diğer buluşlarından örnekler veren Chipmaster Birol esprili kişiliği ile de dikkat çekiyor. Örneğin televizyon yapımlarındaki sigara mozaiklemesine karşı kendinden mozaikli sigara kalıbını geliştiren Evcit, her nefeste ömrünüzden ne kadar eksildiğini gösteren dijital ağızlık gibi eğlenceli ama etkili işlere de imzasını atıyor.



Bu da sitesinden bir Tanıtım Videosu


Son buluşu ile herkesin daha yakından tanıdığı Chipmaster Birol bu yıl 9.su Tayvan'da düzenlenen Chip&Chips fuarında jüri özel ödülünü kazandı. Geçtiğimiz günlerde ödülünü alan Chipmaster Birol ev telefonu ucuzluğunu cep telefonunun her yerde kullanılabilmesi avantajıyla birleştirdiği için de fuarın gözde isimlerinden biriydi.

Chipmaster Birol'a ulaşmak için www.chipmasterbirol.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Dert Ortağı'nın  Notu: REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR :)
sayac Kez Okundu
DertOrtagimblogspot.com

0 Yorum

Yorum Gönder

Yeni Düşenler

Abonelik:

E-Posta Adresini Gir: